меню
Your Cart

BRONHO PROTEKT (500ml)

BRONHO PROTEKT (500ml)
NOVO PROMO
BRONHO PROTEKT (500ml)
Pakovanje: 500ml, plastično pakovanje.Doziranje i način primjene: U zavisnosti od starosti (preko četiri godine) preporučuje se uzimanje 5-10 ml, 1-3 puta dnevno uz obrok.Broncho Protect je dodatak prehrani sa ekstraktima kineskog tegaveca, kurkumina, ruzmarina, crnog sjemena ljekovite gljive reishi..
KM34.90
Bez poreza: KM34.90
  • Stock: В наличност
  • Model: BRONHO

Pakovanje: 500ml, plastično pakovanje.

Doziranje i način primjene: U zavisnosti od starosti (preko četiri godine) preporučuje se uzimanje 5-10 ml, 1-3 puta dnevno uz obrok.

Broncho Protect je dodatak prehrani sa ekstraktima kineskog tegaveca, kurkumina, ruzmarina, crnog sjemena ljekovite gljive reishi i vitamina C i D.


Redovno uzimanje Broncho Protect dodatka prehrani pomaže kod:


• poboljšanja imuniteta i održavanja imunološke funkcije organizma,

• zaštite i održavanja funkcije disajnih organa, kod infekcija gornjih i donjih disajnih puteva uzrokovanih patogenim mikroorganizmima i alergijskim reakcijama,

• smanjenja proizvodnje sekreta, njegovo lakše izbacivanje iz organizma, kao i smirivanje kašlja.


Broncho Protect je namijenjen svima, djeci starijoj od četiri godine i djeci kojoj je potrebno jačanje i održavanje imuniteta, djeci i osobama sa infekcijama i opstrukcijama disajnih organa, a posebno osobama sa fibrozom i pušačima.


Napiši recenziju

Note: HTML is not translated!
Loš Dobar
PRAVILA I USLOVI ZA KORIŠTENJE
www.naturatherapy.ba koristi kolačiće kako bi poboljšao Vaše korisničko iskustvo i funkcionalnost stranice. Više možete pročitati u Pravilima Privatnosti i Zaštita ličnih podataka.