меню
Your Cart

TEČNA KURKUMA (500ml) (2+1) paket+Noni Extract

TEČNA KURKUMA (500ml) (2+1) paket+Noni Extract
NOVO PROMO
TEČNA KURKUMA (500ml) (2+1) paket+Noni Extract
Опис  Doziranje i način upotrebe: 20ml (1 čep), 1 do 2 puta dnevno uz obrok. Obavezno dobro promiješajte prije upotrebe.Ekstrakt kurkumina je dodatak prehrani koji sadrži 500 mg čistog kurkumina, ekstrakt kurkume sa preko 95% bioaktivnih kurkuminoida, obogaćen ekstraktom crnog bibera za bolju..
KM69.80
Bez poreza: KM69.80
  • Stock: В наличност
  • Model: 183

Doziranje i način upotrebe: 20ml (1 čep), 1 do 2 puta dnevno uz obrok. Obavezno dobro promiješajte prije upotrebe.

Ekstrakt kurkumina je dodatak prehrani koji sadrži 500 mg čistog kurkumina, ekstrakt kurkume sa preko 95% bioaktivnih kurkuminoida, obogaćen ekstraktom crnog bibera za bolju apsorpciju.


Redovna upotreba ekstrakta kurkume omogućava unos:


• Kurkuminoida, bioaktivnih molekula koji u kliničkim studijama i naučnim istraživanjima pokazuju protuupalno djelovanje za ublažavanje bolova u otečenim zglobovima. Prema EFSA, kurkumin ima protuupalni učinak i pomaže u ublažavanju bolova u zglobovima i mišićima, 

• naučno istraživanje Instituta za biologiju PMF-a i kompanije Plant Engineering potvrdilo je antioksidativni kapacitet i snažno antiinflamatorno dejstvo kurkumina u proizvodu; 

• ne sadrži kortikosteroide, 100% prirodno djelovanje, siguran za dugotrajnu upotrebu.


Preparat je namijenjen za smirivanje i regulaciju svih vrsta upala, otoka i bolova u tijelu, posebno upala vezivnog tkiva, zglobova ili mišića. Poboljšava antioksidativni kapacitet organizma i pomaže u borbi protiv malignih bolesti i upala svih organa, posebno crijeva, krvnih sudova i prostate.


Postoji preko 10.000 studija koje potvrđuju širok spektar zdravstvenih efekata kurkumina. Kurkumin je, uz sva dosadašnja istraživanja, najjači prirodni protuupalni element koji ima još efikasnije djelovanje od odgovarajućih lijekova. Osim primarnog protuupalnog djelovanja, naučne studije pokazuju da kurkumin ima snažno antioksidativno, antitumorsko, antiulcerativno, hepato-protektivno, hipoglikemijsko i antimikrobno, antivirusno i antigljivično djelovanje.


Važno je napomenuti da je ekstrakt kurkume odličan prirodni preparat koji ima snažno analgetsko dejstvo za ublažavanje bolova. U svim stanjima sa hroničnim bolovima i upalama može se koristiti dugotrajno, bez prekida, što je mnogo bolja opcija od nesteroidnih protuupalnih lijekova kao što su ibuprofen, paracetamol, diklofenak, ibuprofen ili kortikosteroidi, koji dugotrajnom primjenom mogu oštetiti želudac i imati dugoročne nuspojave. 


Napiši recenziju

Note: HTML is not translated!
Loš Dobar
PRAVILA I USLOVI ZA KORIŠTENJE
www.naturatherapy.ba koristi kolačiće kako bi poboljšao Vaše korisničko iskustvo i funkcionalnost stranice. Više možete pročitati u Pravilima Privatnosti i Zaštita ličnih podataka.