меню
Your Cart

Tečni kolagen (500ml) (2+1) paket

Tečni kolagen (500ml) (2+1) paket
NOVO PROMO
Tečni kolagen (500ml) (2+1) paket
Опис  Doziranje i način upotrebe: 20ml (1 čep), 1 do 2 puta dnevno, prije obroka, najbolje ujutro prije jelaTečni kolagen je jedinstveni kolagen proizvod koji u svakoj dozi obezbjeđuje 5000 mg hidroliziranog kolagena tipa 1, najboljeg brenda Peptan® klinički dokazanog djelovanja, koji je obog..
KM69.80
Bez poreza: KM69.80
  • Stock: В наличност
  • Model: KOLAGEN

Doziranje i način upotrebe: 20ml (1 čep), 1 do 2 puta dnevno, prije obroka, najbolje ujutro prije jela


Tečni kolagen je jedinstveni kolagen proizvod koji u svakoj dozi obezbjeđuje 5000 mg hidroliziranog kolagena tipa 1, najboljeg brenda Peptan® klinički dokazanog djelovanja, koji je obogaćen sa 520 mg glukozamina i 5,2 mg hijaluronske kiseline. Ova jedinstvena kombinacija kolagena može se koristiti za obnavljanje strukture kolagena u koži, zglobovima, kostima i vezivnom tkivu u cijelom tijelu.


Redovna upotreba tečnog kolagena omogućava unos:

• najkvalitetnijih kolagenskih peptida, glukozamina i hijaluronske kiseline koja poboljšava i održava elastičnost, čvrstoću, hidrataciju i vitalnost kože, pružajući glatkiji izgled, smanjenu izraženost bora, kao i bolji kvalitet kose i noktiju;

• strukturnih proteina i hijaluronske kiseline koji su neophodni za stvaranje i obnavljanje hrskavice, zadržavanje vode i poboljšano podmazivanje, za dobru funkciju i zdravlje zglobova;


• kolagena potrebnog za unutrašnju strukturu kostiju, za bolju apsorpciju kalcijuma i drugih minerala i za obezbjeđivanje gustine i čvrstoće kostiju;

• kolagena koji je neophodan za obnavljanje unutrašnje obloge organa za varenje, krvnih sudova i vezivnog tkiva u svim organima.


Tečni kolagen namijenjen je svima koji žele smanjiti izraženost bora i održavati zdravu, čvrstu, hidratiziranu i elastičnu kožu, zdravu kosu i nokte. Preporučuje se osobama sa artritisom, upalama i ozljedama zglobova, osobama sa osteoporozom i osteopenijom, osobama sa oštećenjem krvnih sudova, sportistima i svima koji žele aktivnu regeneraciju organizma.


Napiši recenziju

Note: HTML is not translated!
Loš Dobar
PRAVILA I USLOVI ZA KORIŠTENJE
www.naturatherapy.ba koristi kolačiće kako bi poboljšao Vaše korisničko iskustvo i funkcionalnost stranice. Više možete pročitati u Pravilima Privatnosti i Zaštita ličnih podataka.