меню
Your Cart

Spirulina (100tbl)

Spirulina (100tbl)
NOVO PROMO
Spirulina (100tbl)
Опис  Pakovanje: 100 tableta, plastično pakovanjeDoziranje i način upotrebe: 4 do 8 tableta dnevnoSpirulina je dodatak prehrani koji sadrži 240 mg modrozelenih algi Spirulina (Arthrospira platensis) u prahu, kao izvor širokog spektra nutrijenata i specifičnih elemenata neophodnih za detoksika..
KM9.90
Bez poreza: KM9.90
  • Stock: В наличност
  • Reward Points: 100
  • Model: SPIRULINA

Pakovanje: 100 tableta, plastično pakovanje

Doziranje i način upotrebe: 4 do 8 tableta dnevno

Spirulina je dodatak prehrani koji sadrži 240 mg modrozelenih algi Spirulina (Arthrospira platensis) u prahu, kao izvor širokog spektra nutrijenata i specifičnih elemenata neophodnih za detoksikaciju, krvne stanice i metabolizam u cjelini.


Redovna upotreba Spiruline omogućava unošenje:


• joda, magnezijuma, željeza, kalijuma i drugih minerala i elemenata u tragovima koji su važni za proizvodnju hemoglobina i poboljšavaju kvalitet i funkciju crvenih krvnih zrnaca, proizvodnju hormona štitnjače i učestvuju kao ključni kofaktori u mnogim vitalnim metaboličkim procesima;

• hlorofila, fikocijanina, superoksid dismutaza i drugih antioksidanata koji su važni za neutralizaciju štetnog dejstva slobodnih radikala (zaštita ćelija od oštećenja slobodnim radikalima);

• jedinstvenih elemenata koji su u stanju da vežu toksine u digestivnom traktu i poboljšavaju eliminaciju toksina iz crijeva.


Preparat je namijenjen svima onima koji žele i trebaju poboljšanu detoksikaciju organizma, jetre i crijeva, eliminaciju kandide i parazita, osobama sa anemijom i potrebom za jačanjem krvi i poboljšanjem proizvodnje i cirkulacije krvnih zrnaca, osobama sa oslabljenim imunitetom i potrebom za pojačanom antioksidativnom zaštitom.


Napiši recenziju

Note: HTML is not translated!
Loš Dobar
PRAVILA I USLOVI ZA KORIŠTENJE
www.naturatherapy.ba koristi kolačiće kako bi poboljšao Vaše korisničko iskustvo i funkcionalnost stranice. Više možete pročitati u Pravilima Privatnosti i Zaštita ličnih podataka.