меню
Your Cart

NONI EKSTRAKT (500ml)

NONI EKSTRAKT (500ml)
NOVO PROMO
NONI EKSTRAKT (500ml)
Опис  Noni ekstrakt je prirodni dodatak prehrani koji sadrži koncentrirani sok od nonija. Noni sadrži preko 200 polifenola i drugih jedinstvenih bioaktivnih molekula koji stimuliraju proizvodnju dušikovog oksida i imaju brojne zdravstvene prednosti za ljudski organizam.Redovna upotreba Noni e..
KM34.90
Bez poreza: KM34.90
  • Stock: В наличност
  • Model: NONI

Noni ekstrakt je prirodni dodatak prehrani koji sadrži koncentrirani sok od nonija. Noni sadrži preko 200 polifenola i drugih jedinstvenih bioaktivnih molekula koji stimuliraju proizvodnju dušikovog oksida i imaju brojne zdravstvene prednosti za ljudski organizam.


Redovna upotreba Noni ekstrakta omogućava:

• održavanje zdrave cirkulacije i funkcije krvnih sudova u cijelom tijelu;

• bolje snabdijevanje kiseonikom i hranljivim materijama za održavanje zdravlja i funkcije ćelija u cijelom tijelu, bržu regeneraciju, obezbjeđuje viši nivo energije, snage i izdržljivosti.


Ekstrakt nonija namijenjen je svima sa poremećenom cirkulacijom i narušenim zdravljem srca i krvnih sudova (visok krvni pritisak, ateroskleroza, tromboza, aritmija, tahikardija i druga kardiovaskularna oboljenja), nakon srčanog i moždanog udara, kod osoba sa oštećenim i upaljenim nervima, kod osoba sa oštećenjem oka i mozga (kod osoba sa demencijom, Alchajmerovom bolešću itd.), kod osoba sa malignim oboljenjima, kod osoba s erektilnom disfunkcijom, osobama kojima je potrebna fizička snaga i izdržljivost, osobama nakon operacija, a namijenjen je i oporavku u slučaju teških hroničnih bolesti svih organa.Napiši recenziju

Note: HTML is not translated!
Loš Dobar
PRAVILA I USLOVI ZA KORIŠTENJE
www.naturatherapy.ba koristi kolačiće kako bi poboljšao Vaše korisničko iskustvo i funkcionalnost stranice. Više možete pročitati u Pravilima Privatnosti i Zaštita ličnih podataka.