меню
Your Cart

NONI EKSTRAKT (500ml) (2+1) paket

NONI EKSTRAKT (500ml) (2+1) paket
NOVO PROMO
NONI EKSTRAKT (500ml) (2+1) paket
Опис  Noni ekstrakt je prirodni dodatak prehrani koji sadrži koncentrirani sok od nonija. Noni sadrži preko 200 polifenola i drugih jedinstvenih bioaktivnih molekula koji stimuliraju proizvodnju dušikovog oksida i imaju brojne zdravstvene prednosti za ljudski organizam.Redovna upotreba Noni e..
KM69.80
Bez poreza: KM69.80
  • Stock: В наличност
  • Model: NONI

Noni ekstrakt je prirodni dodatak prehrani koji sadrži koncentrirani sok od nonija. Noni sadrži preko 200 polifenola i drugih jedinstvenih bioaktivnih molekula koji stimuliraju proizvodnju dušikovog oksida i imaju brojne zdravstvene prednosti za ljudski organizam.


Redovna upotreba Noni ekstrakta omogućava:

• održavanje zdrave cirkulacije i funkcije krvnih sudova u cijelom tijelu;

• bolje snabdijevanje kiseonikom i hranljivim materijama za održavanje zdravlja i funkcije ćelija u cijelom tijelu, bržu regeneraciju, obezbjeđuje viši nivo energije, snage i izdržljivosti.


Ekstrakt nonija namijenjen je svima sa poremećenom cirkulacijom i narušenim zdravljem srca i krvnih sudova (visok krvni pritisak, ateroskleroza, tromboza, aritmija, tahikardija i druga kardiovaskularna oboljenja), nakon srčanog i moždanog udara, kod osoba sa oštećenim i upaljenim nervima, kod osoba sa oštećenjem oka i mozga (kod osoba sa demencijom, Alchajmerovom bolešću itd.), kod osoba sa malignim oboljenjima, kod osoba s erektilnom disfunkcijom, osobama kojima je potrebna fizička snaga i izdržljivost, osobama nakon operacija, a namijenjen je i oporavku u slučaju teških hroničnih bolesti svih organa.


Napiši recenziju

Note: HTML is not translated!
Loš Dobar
PRAVILA I USLOVI ZA KORIŠTENJE
www.naturatherapy.ba koristi kolačiće kako bi poboljšao Vaše korisničko iskustvo i funkcionalnost stranice. Više možete pročitati u Pravilima Privatnosti i Zaštita ličnih podataka.