меню
Your Cart

Diabetol Forte (30cps) (2+1) paket

Diabetol Forte (30cps) (2+1) paket
Diabetol Forte (30cps) (2+1) paket
NOVO PROMO
Diabetol Forte (30cps) (2+1) paket
Diabetol Forte (30cps) (2+1) paket
Diabetol Forte (30cps) (2+1) paket
Pakovanje: plastično pakovanje, 30 kapsula, 500mgDoziranje i način upotrebe: Uzimati 1 do 2 kapsule dnevno, prije obroka.Diabetol Forte je lijek sa posebnom medicinskom namjenom za regulaciju dijabetesa i predstavlja jedinstvenu kombinaciju alfa-lipoične kiseline, ekstrakta gorke dinje (karela), eks..
KM69.80
Bez poreza: KM69.80
  • Stock: В наличност
  • Model: DIABETOL

Pakovanje: plastično pakovanje, 30 kapsula, 500mg

Doziranje i način upotrebe: Uzimati 1 do 2 kapsule dnevno, prije obroka.

Diabetol Forte je lijek sa posebnom medicinskom namjenom za regulaciju dijabetesa i predstavlja jedinstvenu kombinaciju alfa-lipoične kiseline, ekstrakta gorke dinje (karela), ekstrakta cimeta, cinka i hroma.


Redovna upotreba Diabetol Forte vam omogućava da unesete:

• alfa-lipoičnu kiselinu, ekstrakt gorke dinje i ekstrakt cimeta koji pomažu u smanjenju inzulinske rezistencije, odnosno poboljšavaju osjetljivost na inzulin (afinitet za njegovo vezivanje i efikasniju distribuciju šećera) i pomažu u održavanju normalnog nivoa glukoze u krvi. Istovremeno, polifenolna jedinjenja daju se za poboljšanje antioksidativnog kapaciteta organizma potrebnog da zaštiti sve ćelije od oštećenja slobodnim radikalima i štetnim produktima glikacije šećera;


• cink i hrom, koji su neophodni za održavanje proizvodnje i oslobađanja insulina. Hrom pomaže u održavanju normalnog nivoa glukoze u krvi. Cink doprinosi normalnom metabolizmu ugljikohidrata.

 

Preparat je namijenjen osobama sa preddijabetesom i dijabetesom za prirodno održavanje zdravog, reguliranog nivoa šećera i zaštitu zdravlja i funkcije očiju, bubrega i krvnih sudova. Preporučen je osobama sa neuropatijama, kao i osobama kojima je potrebna bolja cirkulacija, zaštita,obnavljanje i poboljšanje funkcije jetre, kao i zaštita zdravlja i funkcije krvnih sudova.


Napiši recenziju

Note: HTML is not translated!
Loš Dobar
PRAVILA I USLOVI ZA KORIŠTENJE
www.naturatherapy.ba koristi kolačiće kako bi poboljšao Vaše korisničko iskustvo i funkcionalnost stranice. Više možete pročitati u Pravilima Privatnosti i Zaštita ličnih podataka.